Ga naar de inhoud
drs. Eva Oostra

Eva Oostra is promovenda (onderzoeker in opleiding) aan het VUmc te Amsterdam. Zij is de uitvoerend onderzoeker van het T-BIDE onderzoek. Tijdens haar master Neurobiologie heeft ze veel klinische ervaring opgedaan. Zo heeft zij onder andere de rTMS polikliniek op de GGZ inGeest locatie de Nieuwe Valerius (Amsterdam) helpen opzetten. Hier ontstond de interesse en fascinatie voor het onderzoeken van rTMS behandelingen. Met de T-BIDE studie hoopt ze bij te dragen aan het toegankelijk maken van een nieuwe behandeling voor mensen met een moeilijk behandelbare bipolaire depressie.

dr. Eric van Exel

Eric van Exel is een ouderenpsychiater bij GGZ inGeest te Amsterdam. Daarnaast doet hij veel onderzoek naar (nieuwe) behandelmethodes binnen de psychiatrie. Zo is hij projectleider op het T-BIDE onderzoek.

Prof. dr. Odile A. van den Heuvel

Odile van den Heuvel is psychiater en hoogleraar bij het Amsterdam UMC, locatie VUmc. Zij begeeft zich op het grensvlak van de psychiatrie, neurologie en neurowetenschappen. Zo heeft zij veel ervaring met rTMS onderzoeken binnen de psychiatrie.

dr. Philip van Eijndhoven

Philip van Eijndhoven is psychiater en onderzoeker bij het Radboud UMC te Nijmegen. Hij begeleidt meerdere onderzoeken naar depressie, rTMS en een combinatie daarvan. Daarnaast is hij, samen met Eric, projectleider op het T-BIDE onderzoek.

Overige projectleden

dr. Eline Regeer

Psychiater en onderzoeker Altrecht, Utrecht

dr. Ebtisam el Filali

Psychiater en onderzoeker PsyQ den Haag

drs. Marc van Lochmann Bennekom

Psychiater en onderzoeker ProPersona, Nijmegen

drs. Elvira Boere

Psychiater en onderzoeker PsyQ Rotterdam

dr. Sjoerd van Belkum

Psychiater en onderzoeker UMC Groningen